GDPR

Návrh VZN obce Zázrivá - Prevádzkový poriadok pohrebískOchrana osobných údajov GDPR

 

 

 

Základné informácie
Prevádzkovateľ: Obec Zázrivá
Adresa: Stred 409 Zázrivá 02705 IČO: 00315010

pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v nasledovnom linku: Ochrana osobných údajov

 

PhDr. Dušan Kružel
bezpečnostný konzultant
kruzel@osobnyudaj.sk
02/800 800 80

Vážení občania,

osobné údaje dotknutých osôb spracúva Obec Zázrivá, Stred 409 Zázrivá, 02705, 00315010 v právnom postavení prevádzkovateľa (ďalej len ako „prevádzkovateľ“).

Osobné údaje dotknutých osôb prevádzkovateľ spracúva v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.“

Informácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle www.osobnyudaj.sk/informovanie, ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontaktných miestach prevádzkovateľa.

Usmernenie k informovaniu dotknutých osôb
Príloha č. 1 – informovanie obyvateľov
Príloha č. 2 – oznam na úradné tabule